divendres, 8 d’abril del 2016

9-Tecnologies sostenibles 

ecnologies sostenibles

El nostre compromís amb el medi ambient ens ha permès desenvolupar solucions per a l’estalvi d’aigua i energia



Cold Start

Innovador sistema d’obertura en aigua freda. L’obertura de la maneta cap a la dreta està restringida, per la qual cosa la posició d’obertura frontal proporciona aigua freda. Si es gira la maneta cap a l’esquerra s’obté gradualment aigua calenta. D’aquesta manera, a més d’estalviar aigua, s’estalvia energia, ja que s’evita que la caldera s’engegui quan no és necessari. Aquesta tecnologia també està disponible amb el nostre innovador cartutx progressiu que fa la mateixa funció utilitzant un control circular en lloc de maneta.


Productes amb aquesta tecnologia: L20, Singles, L90



Urinari Flushfree

Un nou concepte d’urinari que no requereix ni descàrrega d’aigua ni energia elèctrica per al seu ús continuat. El seu innovador mecanisme utilitza un cartutx que evita les males olors mitjançant l’emissió d’aire amb essència de llimona i evita el consum d’aigua i energia. El cartutx és fàcilment reemplaçat després de cada 6.000 cicles.

Productes amb aquesta tecnologia: Hall Flushfree Urinal



W+W

Aquest impactant disseny inaugura una nova categoria d’elements per a equipar el bany: el lavabo-inodor en una única peça. Aquesta unitat amb doble funció permet reutilitzar l’aigua del rentamans enviant-la a la cisterna, previ procès de filtració, per tal de ser utilitzada en la descàrrega de l’inodor. Una proposta sostenible que permet aprofitar doblement l’aigua i que ha recollit nombrosos premis.


Productes amb aquesta tecnologia: W+W

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada